hiit
De ce sa alegi HIIT?
5 august 2018
tineri fericiti dupa antrenament
Secretul de a te tine de miscare
15 august 2018

Antrenamentul pentru sculptarea unui corp feminin si atragator, tine atat ce ceea ce faci, cat si de ceea ce nu faci. Ar trebui sa eviti cresterea muschilor care te fac sa arati mai putin feminina, precum: vastus medialis (partea interioara a coapsei), trapezul superior si oblicii.

                                                 sexy

In schimb, ceea ce vrei sa faci este sa dezvolti muschii carea te ajuta sa obtii forma de clepsidra.

Raportul dintre talie si solduri este cea mai atragatoare caracteristica a unei femei – prima care atrage in mod instinctual privirile barbatilor.

Iar pentru a realiza acest lucru, trebuie sa dezvolti muschi precum: vastus lateralis, gluteii (muschii fundului) si deltoizii (umerii).

Motivul pentru care gluteii sunt trecuti pe aceasta lista e destul de evident. Totusi, un lucru important de stiut este ca dezvoltarea unui fund sexy, nu e chiar asa de usoara.

Motivul pentru care umerii sunt trecuti in aceasta categorie este tocmai aspectul de clepsidra. Cand umerii sunt mai lati, talia pare mai ingusta.

Totul tine de proportii.

Nu in ultimul rand, tine minte de importanta nutritiei. Fie ca vrei sa dai jos cateva kilograme de grasime corporala, fie ca vrei sa iti dezvolti anumiti muschi pentru a obtine forme mai sexy, nu poti face acest lucru fara o nutritie corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Apelează-mă instant pe WhatsApp.