HTML Tables
DURATA TIP DE EXERCITII INTENSITATE REZULTATE NIVEL FITNESS
30 minute HIIT Mare Cresterea rapida a fitnessului cardiovascular; creste rata metabolica; te ajuta sa arzi rapid grasimea; creste viteza, puterea si rezistenta Toate nivelele de fitness
TIMPUL ESTE UN HOT. TRANSFORMA-TE IN POLITIST.

HIIT DUREAZA 30 DE MINUTE!
ANTRENAMENT DE GRUP PENTRU FEMEI SI BARBATI

 • CRESTEREA RAPIDA A PUTERII
 • CRESTEREA METABOLISMULUI
 • CRESTE FITNESSUL AEROBIC
 • ARDE GRASIMEA
 • CRESTE TESUTUL MUSCULAR
 • DEZLANTUIE FIBRELE MUSCULARE RAPIDE
 • UITA DE ANTRENAMENTELE LUNGI

Ce este HIIT?

HIIT este acronimul de la High-Intensity Interval Training sau antrenamentul cu intervale de intensitate mare. HIIT este o tehnica de antrenament in care dai totul prin exercitii explozive - rapide si intense, urmate de perioade scurte de recuperare, active sau pasive. Acest tip de antrenament provocator si atletic iti creaza si mentine ritmul cardiac ridicat si arde mai multa grasime decat un antrenament realizat la o intensitate mai mica. 

HIIT te va impinge catre limita si peste! O combinatie de forta, putere, pliometrie si cardio intr-un singur antrenament de 30 de minute, toate alaturi de  antrenorul tau care e acolo sa te motiveze si de echipa ta care te urmeaza.

Intri, te antrenezi, pleci cu incredere si cu rezultate impresionante! Creste-ti nivelul de fitness intr-un timp scurt!

Circuitele HIIT antreneaza grupele principale de muschi, transfarmandu-te. 

O clasa ideala pentru cei cu un stil de viata alert si putin timp la dispozitie.

ORAR HIIT, METROPOLIS SPA

 • Marti 08.10-08.40
 • Marti 19.10-19.40
 • Joi 08.10-08.40
 • Joi 19.10-19.40

HIIT este pentru tine?

HIIT este un program energic, intens potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, sportivi amatori sau de performanta. Acest tip de antrenament ii ajuta pe cei care-l practica sa-si imbunatateasca in mod semnificativ fitnessul cardiovascular, rezistenta fizica și pierderea de grasimi, fara a-si pierde masa musculara pe care o au deja. HIIT este pentru tine daca vrei sa incerci ceva nou, daca vrei mai mult de la antrenamentul tau sau daca esti un pasionat de fitness și vrei o provocare mai mare. Foarte potrivit ca antrenament suplimentar al rutinei tale saptamanale de antrenament.

 1. 1. Antrenamentul de intensitate inalta creste eliberarea unui grup de substante din glandele andrenale cunoscute ca si catecolamine. Aceste substante sunt cunoscute pentru reactia lor de lupta  in corp. Un alt efect este o eliberare crescuta de acizi grasi din celule.
 2. 2. Antrenamentul de intensitate inalta, fiind mai viguros, provoaca mai multa deteriorare tisulara, prin urmare necesitand mai multa reparare corporala. Aceasta necesita resurse mai mari si creste metabolismul pentru o perioada extinsa. Aceasta se numeste “afterburn” .

Cate calorii arde un antrenament HIIT?

Antrenamentul consta in exercitii cu greutatea corpului, care-ti vor imbunatati sistemul cardiovascular, iti vor imbunatati viteza si consumul de calorii; exercitii cu bara si discuri - pentru antrenarea marilor grupe musculare; exercitii pliometrice - pentru dezvoltarea fortei explozive. Toate astea vor duce la un consum de ...aproximativ 15 calorii pe minut! (Dar poarta un monitor de ritm cardiac pentru feedback exact.) Deoarece antrenamentele HIIT va revigoreaza metabolismul, veti continua sa ardeti aceste calorii mult timp dupa ce ati terminat antrenamentul.  Iuhuuu! Nimicesti caloriile, distrugi grasimea si te definesti cu HIIT!

HIIT este solutia cea mai potrivita pentru persoanele ocupate: doar 30 minute de antrenament intens!

Alege ora potrivita pentru tine, trece HIIT intre prioritatile tale și hai sa ne antrenam impreuna! 

HIIT cu Mirela