FITNESS TRAINER

DOAR PENTRU FEMEI CREAT DE O FEMEIE : MUSCHI SI MASCARA

Acesta este locul in care eu vin pentru a-ti oferi solutia in descoperirea ta personala. Creez un plan de fitness complet, individualizat intr-un mod simplificat, astfel incat sa-l poti "lipi" in viata ta pe termen lung. Mi-am construit baza in jurul ideii ca fiecare persoana cu care intru in contact este diferita: fizic diferit, obiective, hormoni, responsabilitati sociale, programe, istoric dietetic și opinii despre ceea ce înseamnă „a fi in forma”.

Lucrez doar cu femei , astfel incat, sa am o cantitate cat mai mare de experienta si expertiza in lucrul cu toate problemele feminine din fitness. Avand si eu familie, pot empatiza cu sarcinile tale de a fi o mamica cu serviciu, de a avea copii de crescut si de a te mentine in forma, puternica si sanatoasa. Te voi antrena si te voi ajuta in a-ti putea atinge obiectivele, fie ca va fi vorba despre imbunatatirea conditiei fizice si a puterii, revenirea la exercitii fizice dupa o pauza/nastere, pierderea in greutate, si adesea o combinatie intre acestea.

Transformarea corpului tau vine din faptul ca ai un plan strategic, conceput pentru tine și stilul tau de viața. Dupa aceea, consecventa si angajamentul tau creeaza rezultatele pe care le cauti. De cele mai multe ori, femeile fac sa fie mai complicat decat ar trebui ...

Nu exista "o singura masura pentru toti" in ceea ce priveste antrenamentul. Eu sunt specializata in proiectarea unui program personalizat pentru tine.
  • Pregatesc programe de fitness bazate pe obiectivele clientei
  • Motivez clientele să obțina rezultate prin stabilirea obiectivelor individualizate, urmarind frecvent și reevaluand pentru a atinge progresul
  • Urmaresc si inregistrez datele pentru a arata progresul fiecarui cliente
FITNESS TRAINER

FITNESS DE BAZA

Exercitiile de baza trebuie sa acopere toate elementele de fitness, fara a se concentra pe un aspect anume. Programele acopera trunchiul, rezistenta, forta si viteza, in partea de sus si in cea de jos a corpului.

Ce muschi lucreaza? Obiectivul acopera aproape toti muschii corpului. Unii dintre muschi sunt folositi mai mult, dar diferenta este in felul cum este solicitat corpul de activitatile cotidiene.

Cine trebuie sa le faca? Programele de baza sunt execelente pentru incepatori. Ei vor profita de pe urma lor, putand lua decizii ulterioare pornind de la o baza solida.

FITNESS TRAINER

REZISTENTA MUSCULARA

Programele iti vor imbunatati tonusul si iti vor antrena sistemul cardiovascular.

Ce muschi sunt lucrati? Programele pot fi modificate pentru a lucra doar partea inferioara sau doar partea superioara a corpului.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? Programele sunt adresate celor care vor sa-si imbunatateasca aptitudinea de a se antrena peroade lungi de timp. Pot fi cele care vor sa alerge la maraton, sa joace volei 60 minute, sa pedaleze 30 km ori sa se plimbe cateva ore cu cainele. Daca obiectivul presupune desfasurarea unei activitati mai mult de 45 de minute, programul iti va fi de folos.

FITNESS TRAINER

FORTA TRUNCHIULUI

Forta trunchiului este considerata un obiectiv suplimentar, pe langa alte scopuri, si devine obiectiv principal mai ales daca iti revii dupa o accidentare suferita in aceasta zona.

Ce muschi sunt lucrati? Intelegem prin "trunchi" toti muschii din zona mediana a corpului, nu doar cei abdominali. Aceste programe se concentreaza inclusiv pe muschii rectului, pe muschii oblici interni si externi, pe erector spinae, dar si pe muschii din jurul articulatiei soldului care au o influenta importanta, precum muschii posteriori ai coapsei, muschii fesieri si iliopsoas, deoarece toti acestia sunt legati de pelvis.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? Aceasta combinatie de exercitii le va fi de folos celor care au o postura gresita sau probleme cu spatele.

FITNESS TRAINER

FORTA INTREGULUI CORP

O imbinare de exercitii pentru partea inferioara si superioara a corpului, in care, in loc sa faci exercitiile pentru cele doua parti in programe diferite, le faci in aceeasi sedinta de antrenament. Sunt exercitii excelente pentru a lucra intregul corp.

Ce muschi sunt lucrati? Se folosesc grupele mari de muschi ai picioarelor: cvadricepsul, muschii posteriori ai coapselor si muschii fesieri. Sunt utilizate si grupele mari de muschi din partea superioara a corpului, acordand atentie muschilor medii si superiori ai spatelui, pieptului, umerilor, precum si bicepsilor si tricepsilor bratelor.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? Cele care vor sa devina mai puternice, printr-o gama completa de miscari, sau cele care au obiective foarte clare si care vor un anumit grad de forta in intregul corp.Ideale pentru cele care-si dorect un echilibru deplin al corpului.

FITNESS TRAINER

FORTA PARTII INFERIOARE A CORPULUI

Programele sunt destinate recastigarii fortei muschilor, prin exercitii a caror dificultate creste progresiv.

Programele pentru partea inferioara a corpului Se concentreaza pe grupele mari ai picioarelor, printre care cvadricepsul, cei posteriori ai coapselor si muschii fesieri. Sunt folositi si muschii din partea de sus a corpului, care ofera rezistenta si mobilitate.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? Ele sunt excelente pentru cele cu obiective foarte clare, care necesita un anumit grad de forta. Pot fi folosite de catre cele care nu pot face activitati legate de forta, cum ar fi ridicatul cutiilor.

FITNESS TRAINER

FORTA PARTII SUPERIOARE A CORPULUI

Programele sunt destinate recastigarii fortei muschilor, prin exercitii a caror dificultate creste progresiv.

Programele pentru partea superioara a corpului Se concentreaza pe grupele mari de muschi din partea de sus a corpului si au drept tinta muschii din partea mediana si superioara a spatelui, muschii pieptului, umerilor si bratelor.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? Ele sunt excelente pentru cele cu obiective foarte clare, care necesita un anumit grad de forta. Pot fi folosite de catre cele care nu pot face activitati legate de forta, cum ar fi ridicatul cutiilor.

FITNESS TRAINER

SLABIREA

Mentine-ti pulsul ridicat si stimuleaza dezvoltarea masei musculare pentru a ajuta la arderea zilnica a caloriilor.

Ce muschi sunt lucrati? Aceste programe antreneaza aproape toti muschii corpului, folosind o combinare a grupelor mari de muschi din partile inferioara si superioara a trupului, alaturi de muschii mai mici.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? Programele sunt adresate celor care trebuie sa slabeasca mult si care sunt dispuse sa lucreze din greu pentru a scapa de kilograme.

FITNESS TRAINER

POSTURA

Imbunatateste-ti forta si elasticitatea muschilor din intregul corp: un antidot la efectele negative ale unui stil de viata sedentar.

Ce muschi sunt lucrati? Majoritatea muschilor sufera de slabire posterioara sau de contractura anterioara: muschii spatelui sunt mai slabi decat cei din fata, iar muschii din fata au o rigiditate sporita. De aceea, programele se concentreaza pe stoparea acestor tendinte. Slabiciunea va fi rezolvata prin intarirea muschilor posteriori ai coapselor, a celor fesieri si a muschilor spatelui. Marirea dimensiunii cvadricepsului, a muschilor iliopsoas si a muschilor pieptului va ajuta la reducerea rigiditatii care impiedica trupul sa stea intr-o postura corecta.

Cine ar trebui sa faca aceste exercitii? De ele beneficiaza oricine petrece zilnic peste 4 ore pe scaun. Majoritatii femeilor le-ar fi utila o corectare a posturii, asa ca practicarea unuia dintre aceste programe, la antrenamente, este o alegere potrivita.