Testimoniale

Ce spun clientele mele
Pentru mine TOATE orele sunt super antrenante, buna dispozitie ne insoteste pe tot parcursul orelor si dupa terminarea lor inca mai zambim amintindu-ne de ora...si, Mirela, daca toti instructorii (antrenorii) ar fi numai pe jumatate cum esti tu sunt sigura ca multa lume ar merge cu drag sa faca sport!!! Atat de greu "m-am urnit", iar cum abia astept sa vina urmatorul antrenament. Atata energie pozitiva este in sala incat merg acasa atat de bine dispusa. Si imi pare atat de rau ca nu am inceput mai demult. Ne molipsesti cu energie si pofta de viata si de miscare!

FLORICA

Pentru mine fiecare ora este tot mai speciala ...si asta datorita tie, Mirela. Imi place ca ne surprinzi mereu cu ceva nou...!! Multumim...:) Si daca nu ai fi TU, Mirela Riti, nu am mai avea buna dispozitie, pe care ne-o inspiri la fiecare ora, puterea si pasiunea pe care le vad mereu la tine. Si la urma urmei, nu ar mai fi Combat in Bistrita. Asa ca, meriti toate aprecierile noastre.

LOREDANA


Sa stii ca imi place foarte mult sa vin la orele tale pentru ca, tot timpul esti asa plina de energie si imi transmiti si mie asta. Imi place cand mai imi spui: "Bine, Bea!" sau altceva pentru ca ma motiveazaaaaa si mai tare. Tot timpul plec cu zambetul pe buze de la ora ta!

BEATRICE

Ma uit atent si nu ma pot opri sa ma intreb, cum naiba faci sa para ca-i usor?! Tu te distrezi de numa’, razi, ai chef de buntzi-buntzi... Esti foarte talentata si pasionata! Te cunosc de-o mie de ani, dar chiar ma impresionezi si te admir serios!

MONICA


Un curs mai mult decat complet!

ANDREI

Let our powers combine: strenght + speed + equilibrium + health + energy + happyness + friendship !!! By yours powers combined I am captain BODYFIT!! The power is YOURS !!!!

ALINA


SUPER TARE ...mi-a placut foarte mult!! A trecut super repede ora de antrenament, dar a fost ceva de neuitat!

BRIGHITTE

Desi nu m-am descurcat foarte bine cu miscarile, m-am descarcat de tensiune si pentru un ceas, am uitat de altele, si chiar mi-a parut rau ca s-a terminat asa de repede!

VICKY


O antrenoare super....un super antrenament.....cu o super echipa:)) Mii de felicitari, Mirela Riti pentru tot ce faci pentru noi la orele de Combat :))" "De abia astept sa vina ziua de miercuri ora 19:00, cand Mirela (vesela ca intotdeauna), o sa ma faca sa "lupt" cu zambetul pe buze. Mereu venim cu mare drag la orele tale.

ALINA

Chiar ca-mi place si mie!

SORINA


Ora de ieri a fost criminala Mire bizush!!! Si asta pentru ca am facut lucruri noi, exercitii care ma ajuta sa-mi depasesc limitele si sa lucrez mai intens anumite zone. Intuitia mea neinselatoare imi spune ca, antrenamentele Mirelei Riti dicteaza moda la Bistrita in materie de sport. Esti ca si Coco Chanel. Ea a revolutionat moda ...tu ai revolutionat cheful de a face sport!

ANCA