Ce este BORN TO JUMP?

BORN TO JUMP este o forma distractiva de exercitiu fizic in grup adresata copiilor intre 8-12 ani, fete si baieti.    Conceput pentru a cultiva dragostea pentru activitatea fizica BORN TO JUMP ii ajuta pe copii sa experimenteze bucuria si vitalitatea miscarii pe muzica. Fiecare sesiune hraneste apetitul natural al tinerilor pentru actiune, miscare si joaca - si le permite sa se bucure de energie, incredere, sanatate si abilitati sporite. Programul foloseste muzica si miscarea pentru ale creste energia, pentru a-i invata lucruri noi si pentru a-i face sa se simta fantastic. Muzica si miscarile sunt actualizate in mod regulat si intotdeauna exista ceva nou care sa-i surprinda placut.

Cui i se adreseaza si ce trebuie sa ai la tine?

Cursul dureaza 45-50 minute si este adresat copiilor cu varta cuprinsa intre 8-12 ani. Timpul va zbura in timp ce instructorul iti va arata cum sa faci o multime de miscari interesante din dans, arte martiale si yoga. Totul este facut pe muzica si include, de asemenea, jocuri pentru a va mentine motivatia in timp ce invatati ceva nou. 

 

Poarta haine confortabile, pantofi de sport curati si o sticla cu apa.

 

Trei motive pentru care vei adora BORN TO JUMP

1. E cool si simplu! Sa te distrezi e cel mai important lucru. In programul BORN TO JUMP copiii nu vor observa ca se antreneaza, vor fi prea ocupati sa se distreze si sa cante melodiile preferate in timp ce-si urmeaza instructorul. Oricine se poate alatura si e usor sa tina pasul.

 

2. Este plin de actiune! Stiu ca, copiii de aceasta varsta se plictisesc foarte repede, dar cu BORN TO JUMP nu se va intampla asta niciodata deoarece cursurile arata intotdeauna diferit. Jocuri, arte martiale, dans si miscare -  totul este conceput pentru a-ti face copilul mai puternic, mai rapid si mai mobil.

 

3. Este un mod bun de a-ti face prieteni! Totul e mai distractiv cu ei in jurul tau. Adu cativa prieteni si/sau fa-ti altii noi. Vei fi sustinut in timpul antrenamentului de cei de langa tine si te vei simti motivat sa te antrenezi mai greu, si prin urmare sa-ti testezi putin mai mult propriile limite de fiecare data.

 

BORN TO JUMP la Casa EMA

  • 15:00 - 15:50
  • 189 lei
  • 30 lei