mIRELA

Eu sunt Mirela Riti

Sunt instructor personal si de grup acreditat. Am o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, timp in care am studiat cum sa te antrenez pentru a pierde din grasime, a pune masa musculara si a deveni cat mai energica. Lucrez doar cu femei , astfel incat, sa am o cantitate cat mai mare de experienta si expertiza in lucrul cu toate problemele feminine din fitness. Avand si eu familie, pot empatiza cu sarcinile tale de a fi o mamica cu serviciu, de a avea copii de crescut si de a te mentine in forma, puternica si sanatoasa. Te voi antrena si te voi ajuta in a-ti putea atinge obiectivele, fie ca va fi vorba despre imbunatatirea conditiei fizice si a puterii, revenirea la exercitii fizice dupa o pauza/nastere, pierderea in greutate, si adesea o combinatie intre acestea. Transformarea corpului tau vine din faptul ca ai un plan strategic, conceput pentru tine și stilul tau de viața. Dupa aceea, consecventa si angajamentul tau creeaza rezultatele pe care le cauti. De cele mai multe ori, femeile fac sa fie mai complicat decat ar trebui. Am adunat o colectie de coregrafii si playlisturi muzicale pentru clasele de aerobic, pentru ca tu sa ajungi la energia maxima. Sute de cliente au intrat in sala de aerobic si au iesit mai pline de energie. Sunt un mare fan al atmosferei destinse. Sportul face casa buna cu amuzamentul, dar asta nu inseamna ca vom slabi intensitatea. Pur si simplu, vom transpira cu zambetul pe buze. Iar eu sunt foarte buna la asta. Eu nu evoluez pe o scena. Eu sunt instructor. Scopul meu este de a te motiva si inspira. Te voi duce dincolo de propriile-ti limite, dar tu nu vei simti asta pentru c-am s-o fac cu zambetul pe buze. Daca ai aptitudini sportive sau nu, tu esti perfect pentru mine. Voi fi mereu langa tine ajutandu-te sa transpiri cu stil si sa-ti duci antrenamentul la capat. Urmareste-ti propriul progres, nu cauta perfectiunea. Data viitoare cand ma vei vedea, te vor lua toate transpiratiile pentru ca stii ce te asteapta.
BodyFit cu Mirela

Clasa de aerobic

BODYFIT este un antrenament cardio care se desfasoara de 3 ori pe saptamana. Poate participa oricine indiferent de varsta si conditie fizica. Durata 50 minute. BodyFit este un antrenament cardio care te va umple de energie si buna dispozitie. Va antreneaza picioarele, va tonifica bratele, spatele și umerii și ofera un antrenament de baza fenomenal. Distrugi caloriile, dezvolți coordonarea, agilitatea și viteza, te simti energizata. Iti recomand acest program, indiferent de varsta pe care o ai. Vei avea parte de muzica efervescenta si vesela, intr-o sala de aerobic de top. Suntem deja un grup de fete pozitive si relaxante si astept sa ni te alaturi.

Personal trainer

Antrenamete individuale in sala de fitness pentru femei incepatoare sau avansate. Durata 60 minute. Acesta este locul in care eu vin pentru a-ti oferi solutia in descoperirea ta personala. Creez un plan de fitness complet, individualizat intr-un mod simplificat, astfel incat sa-l poti "lipi" in viata ta pe termen lung. Mi-am construit baza in jurul ideii ca fiecare persoana cu care intru in contact este diferita: fizic diferit, obiective, hormoni, responsabilitati sociale, programe, istoric dietetic și opinii despre ceea ce înseamnă „a fi in forma”. Lucrez doar cu femei , astfel incat, sa am o cantitate cat mai mare de experienta si expertiza in lucrul cu toate problemele feminine din fitness. Avand si eu familie, pot empatiza cu sarcinile tale de a fi o mamica cu serviciu, de a avea copii de crescut si de a te mentine in forma, puternica si sanatoasa. Te voi antrena si te voi ajuta in a-ti putea atinge obiectivele, fie ca va fi vorba despre imbunatatirea conditiei fizice si a puterii, revenirea la exercitii fizice dupa o pauza/nastere, pierderea in greutate, si adesea o combinatie intre acestea.
Aerobic Bistrita

Abonament aerobic

189leivalabil 30 zile

Intrare individuala: 30 lei/sedinta

Acces la sauna
  • ORAR: luni, miercuri, vineri: 18:00 - 19:00
Fitness Bistrita

Abonament sala + antrenor

379leivalabil 30 zile

Intrare individuala cu antrenor: 50 lei/sedinte

Acces nelimitat la sala si sauna
  • ORAR de dimineata: luni, miercuri, vineri: 08:00-09:00
  • ORAR de dupa-masa: luni, miercuri, vineri: 16:00 - 18:00
  • ORAR de dupa-masa: marti, joi 16:00 - 19:00

Contact