alergator toamna
10 pasi pentru o toamna in forma
3 septembrie 2018
BodyFit- serie noua
11 septembrie 2018

Motivare

Ai renunțat să mergi la sală? 60% dintre repondenții la chestionarul privind demotivarea consideră că i-ar ajuta ca în paralel cu antrenamentele să beneficieze de un program motivațional care să-i inspire. Sunt Mirela Riti instructor de aerobic și sunt implicată în crearea programului de fitness potrivit pentru tine.

În cei peste șapte ani de experiență am lucrat cu oameni care au pornit la drum cu entuziasm, dar am văzut și oameni care au renunțat. De fapt, conform sondajului pe care l-am creat, mai mult de 50% din persoane renunță la mersul la sală în primele trei luni. Iar asta nu ar fi neaparat o problemă. Cu adevărat o problemă este faptul că aceste persoane după ce renunță, rămân cu o frustrare care-i va opri pe viitor să mai încerce un program de aerobic.

Am pornit la drum decisă să înțeleg cauzele care stau la baza demotivării și să creez un program care să rezolve această problemă. 86% dintre persoanele care au participat la chestionar ar fi foarte hotărâte să vină de mâine la sală daca peste noapte le-ar dispărea problemele care le opresc să viziteze sala de fitness. Procentul este încurajator, dar problemele care te țin departe de sală sunt oare reale?

Sau altfel spus motivele, pentru care cu un an în urmă nu puteai veni la sală, mai sunt valabile astăzi?  Mersul la sală este o ecuație cu doi termeni. O parte ține de instructor, adică de mine, și cealaltă parte ține de tine. Eu sunt decisă sa fac tot ce ține de mine ca să te aduc și să te țin in sală. Întrebarea mea este: Tu ești decisă să faci ceea ce ține de tine?

Programul la care lucrez conține o serie de provocări, o parte motivațională și va rula în serii cu temen delimitat. Astfel că, dacă îți vei duce provocarea la capăt și vei termina programul, te ve simți împlinită și nu vei avea senzația că ai renunțat, senzație care poate deveni demoralizantă pe viitor.

Pe măsură ce apar noutăți cu privire la programul la care lucrez, le voi prezenta pe site-ul meu. Dacă te interesează să fii la curent, trece-ți pagina la favorite și mai fă-mi câte o vizită sau lasă-ți datele mai jos și vei primi pe email de fiecare data când voi publica un articol.

P.S. -Am observat tendința ca persoanele să se înscrie de mai multe ori. Asta din cauză că situl nu trimite confirmare automată după înscriere, dar dacă ai apăsat butonul ”Trimite” după ce ți-ai completat datele deja apari în listă. Nu este necesar să repeți acțiunea. Mulțumesc pentru răbdare :)

4 Comments

 1. Laura Lung spune:

  Vreau / Trebuie sa merg din nou la sala!

 2. Gabi spune:

  De la vreau până la chiar merg mai e un pas!! Sau poate mai mulți???!!?

  • Mirela spune:

   Totul e relativ. Ca sa fac o gluma, depinde unde locuiesti :). Multumesc pentru acest comment si pentru interesul acordat acestui program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Apelează-mă instant pe WhatsApp.