BodyFit- serie noua
11 septembrie 2018
De ce uram burpees?
17 septembrie 2018

BodyFit varianta nouă – inscriere

 

 86% dintre persoanele care  au renunțat la sala de sport ar fi foarte hotărâte să revină de mâine, daca peste noapte le-ar dispărea problemele care le opresc să facă asta. Așa a reieșit din chestionarul pe care l-am rulat. Întrebarea care nu era în chestionar este: Când ai evaluat ultima dată dacă motivele care te-au ținut departe de sală în trecut mai sunt valabile astăzi?

Sunt Mirela Riti instructor de aerobic și mi-am propus să creez un program pilot cu totul inedit. Am cooptat în echipă un consilier de dezvoltare personală pentru a da o nouă dimensiune mersului la sală: Motivarea.

 
 

Îți promit însă că îți voi ridica nivelul de energie și voie bună. Pînă la urmă, singurul lucru pe care îl poți pierde dacă nu funcționează este ceva din greutatea corpului tău.

Concret, programul conținte 3 zile la sala de la Casa Ema : Luni, miercuri și vineri de la 19 la 20 și o oră de motivare cu Aurora Moldovan, miercurea de la ora 20.  Provocarea mea pentru tine este să participi o lună la programul complet, după care te poți retrage sau poți continua cu programul obișnuit de sală. Dacă reușești să rămîi, vei fi devenit o persoană care are grijă de corpul său, dacă din diferite motive vei renunța, vei fi o persoană care a pierdut din greutate.

 

Pe parcursul acestui program voi face chestionare care mă vor ajuta să înțeleg mai bine de ce se demotivează oamenii iar asta mă va ajuta în scopul meu de a sparge bariera demotivării și a face din mersul la sală o activitate dorită și așteptată. Participând la acest program pilot, prin răspunsurile tale, mă vei ajuta la îndeplinirea acestui deziderat.

Față de mersul obișnuit la sală, programul BodyFit 2018 - beneficiază de aportul mai multor persoane, din acest motiv are un cost mai mare. Totuși nu am să-ți cer jumătate din salariul tău pentru a merge la sală, ba nici măcar un sfert :) 

 

14 Ron pe zi este o investiție pe care orice persoană ar trebui să-și permită să o facă pentru corpul său. Asta înseamnă 170 lei pentru prima lună pe parcursul căreia este provocarea. Dacă programul ți se potrivește și funcționează, din a doua lună vei plăti un program normal de sală, adică 120 de lei.

Înscrierile la acest program s-au terminat. Poți să te înscrii în programul normal BodyFit cu Mirela Riti.

Chiar dacă te simți sufocată de problemele cotidiene, nu uita că 4 ore pe săptămână ai dreptul să ți le acorzi ție însăți ca să te simți bine în corpul tău, mai ales când singurul lucru pe care îl poți pierde este puțin din greutatea ta.

Sunt Mirela Riti - hotărâtă să te împrietenesc cu mersul la sală. 

3 zile / săptămână - Luni, Mercuri și vineri - aerobic

1 zi pe săptămână - motivare

1 lună - Provocare 

14 lei / zi  = 170 lei / Lună

Primul pas în a face cei 50% care depind de tine este să-ți completezi datele pentru ca să te pot contacta. Numărul de telefon îl voi folosi pentru a-ți trimite mesaje de motivare. 

Prima zi din "BodyFit reloaded" este miercuri 19 septembrie. Ai 20 de locuri și 6 zile la dispoziție să te înscrii...Tic tac, tic tac...

 
 

Această ofertă nu mai este valabilă. Te poț înscrie la programul obișnuit BodyFit de la Casa Ema cu Mirela Riti .

QBN
QBN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Apelează-mă instant pe WhatsApp.