Motivare
5 septembrie 2018
BodyFit varianta nouă – inscriere
14 septembrie 2018

BodyFit- serie noua

Vrei să mergi la sală? 50% din problemă este rezolvată pentru că eu mi-am făcut treaba.
Întrebarea mea pentru tine este: Tu ești decis/ă să îți faci partea de 50% ?

Salutare tuturor, Mirela Riti sunt de la BodyFit. După cum știi, în urma chestionarelor pe care le-am făcut, a reiesit ca cele mai multe persoane care nu au mai vizitat sala de sport, au o lipsă de motivatie.  Din acest motiv am creat programul "BodyFit varianta nouă", care conține un modul motivațional. Deja , de la ultimul articol s-au înscris peste 20 de persoane din Bistrița, ceea ce arată că am atins o coardă sensibilă a mersului la sală.

Am cooptat-o în echipă pe Aurora Moldovan consilier pentru dezvoltare personală, care a adaptat niște programe de grup pentru a se armoniza cu BodyFit. Practic, Aurora va acorda o ora pe săptămână pentru a lucra cu seria nouă BodyFit. În acest fel, vei avea un plus de motivare și, sperăm noi, momente de ”Ahaaa!” care îți vor schimba percepția asupra mersului la sală. 

Sunt Mirela Riti , instructor de aerobic cu o experiență de peste 7 ani și sunt decisă să creez programul care să te țină aproape de sala de sport. Pentru asta am apelat la experiența mea, la sondaje și chiar la un consilier de dezvoltare personală. Vrei să mergi la sală? 50% din problemă este rezolvată pentru că eu mi-am făcut treaba. Întrebarea mea pentru tine este: Tu ești decis/ă să îți faci partea de 50% ?

Voi reveni cu informații despre preț și programul de desfășurare. Fii pe fază, și nu uita:

Ca să ai ce n-ai avut,

tre' să faci ce n-ai făcut.

Dacă vrei să primești pe email articole si informații despre noul program BodyFit, precum și să fii anunțată preferențial pe email înaintea tuturor când încep înscrierile, lasă-ți datele mai jos.

Dacă te-ai înscris deja la articolul anterior, îți mulțumesc și te rog nu te mai înscrie încă odată :)

P.S. Situl nu confirmă automat înscrierea, dar dacă ți-ai introdus datele o singura dată și ai apăsat butonul ”Trimite” este suficient.

 

QBN
QBN

1 Comment

  1. Pop Ramona spune:

    Suna tentant!! 🤪😜😜👍🏼🤔🤔Astept detalii . 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Apelează-mă instant pe WhatsApp.